sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Ihmemaassa (18/2010)

Kävin kattomassa sen uuen Ihmemaan Liisan, kolmedeenä ja kaikkee, Johnny Depp hulluna hattusetänä oli niin ihku että voi morjens.... Eniveis, elokuvan innottamana samantien mars kirjakauppaan, piti saaha se varsinainen oikee Lewis Carrollin tarina luettavaks. Toki sen on joskus ipanana lukenu mutta siit on satoja vuosia aikaa.

Piänellä ettimisellä löyty kirjakaupasta sitte vallan hieno teos, enklannin kiälellä oikeen, Alice's Adventures in Wonderland. Kaikkihan sen tarinan tuntee ni en siitä enempää lätise (paitsi ettei napostellu niin kovin ku ootin, aika oli kullittanu muistot ja nyt se Älis oli ihan vitun rasittava näsäviisastelija). Tän opuksen kuvitukset oli tehny sellanen taiteilia ku Camille Rose Garcia ja älyttömän makeet oli piirustukset ja ne olikii melkeen niiku tämän niteen parasta antia.

Lisää hänen töherryksiä on täällä.

Nyt on muuten sit sellanen juttu, että lähen tossa muutaman päivän päästä 5 viikoksi reissuun, lomalle, Indoneessiaan. Siellä tulee varmaankin rannalla löhötessä luettua melkosta tahtia, rinkka painaa sata kiloa ku se on puolillaan jotain divarista shopattuja paskapokkareita, mutta turha kuvitella että reissusta kävisin kirjaplokia päivittelemässä. Toki pistän piäneen vihkoon ylös mitä tulee luettua ja päivitän tänne sitte ku tuun tosa ennen vappua takas. Matkaplokia sielt kyl naputan ja se on täällä.

Ei kommentteja: