lauantai 10. maaliskuuta 2012

Vittu, vittuilua (30/2012)

Hynynen & Sinkkonen: Kotiteollisuus.com - Vittuilua jo vuodesta 2001 (30/2012)
Vittu tää oli paska kirja ja Hynynen on paska ja Kotiteollisuuskii kaupallista vitun iskelmäripulia. Näin kai tästä pitäs kirjottaa ja olla sit niin helvetin ironinen ja vizikäs ja osoittaa sit silläviisii et on kartalla ja tajuaa vittuilun huumorin. Mut emmiä jaksa.

Kaveri raahas tän pökäleen miulle luettavaks, kun tietää että suuri Kotiteollisuuden ystävä olen. Uuuh, olihan savotta kahlata koko paska läpi. Kirja on koostettu Kotiteollisuuden nettisivujen palaute-palstan annista ja taso on sen mukasta. Ajoittain ihan hauskaakin papanaa oli toki seassa, mutta jotenki yleissävy oli vähän ankee ja vittumainen, mikä lienee asiaan kuuluukin, kun on kyse Kotiteollisuuden ja yhtyeen fanien välisestä vuorovaikutuksesta. Mut vittu että ihmiset jaksaa, sekä ne kysymyksiä lähettävät idiootit että niihin vastaileva Hynynen. Ei anna järin hyvää kuvaa KT:n kuuntelijoista tähän kirjaan kootut kysymykset, mutta samanhan on saanu huomata jo kun on keikoilla käyny. Kaikenlaista ties mistä autotalleista tullutta karvanoppaepeliähän siel on kuppilat täynnä kun Kotiteollisuus esiintyy. Mutta kun ihan täysin selkeet sekopäätki jaksaa syytää palautetta ja jauhaa ties mitä paskaa. Ja ne loputtomat vonkaamiset et "miun serkun kaima on kauhee fani ni voisitsie tulla sen synttäreille käymää".

Miten helvetissä joku Hynenki kaiken runoilun ja levyjen tekemisen ja keikkailun ja sonneilun ja kirjottelun lomassa jaksaa näihi kaikenlaisiin tolloihin kysymyksiin vastailla? Vuodesta 2001 saakka! Pitäsköhän senkii hankkia vaikka elämä?

Miusta ois ollu kiva jos ois ollu enemmän sitä sellasta jälkeenpäin lisättyä asian tarkennusta ja sellasta historiaa et mihin mikäkii taas liittyy. Mutta ohan sielt KT:n kotisivuilta viel ne keikkapäiväkirjat ja muut vuodatukset kirjana julkasematta. Tulossa on, ihan varmasti, aavistelen. Ja ostan, jahka kauppaan sellanen tuupataan.

Ihan viihyttävää sellasta aivot-narikkaan-ja-rannalle-selälleen-lukemistahan tää kuitenkii oli. Jos miul ois kesämökki ni tää kirja menis sinne ulkohuussiin, siel ois tätä hyvä selailla siinä kakitsua piereskellessään.

Herra Sinkkosen piirustukset sen sijaan on ihan silkkaa parhautta. Tykkäsin myös kansikuvien sadomasokistisen eroottisesta värinästä. Kyllä.

Mut millon Hongistoki pääsee julkaseen kirjan? Jannella on varmaan jo paha miäli ku muut orkesterin jätkät senku kirjailee. Sellasen kysymyksen miä voisin tonne palstalle kyl esittää. Nii.

Luettu: 7.3.2012

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oliha paska

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se Hongisto julkaissutkin, jos en väärin muista.

Anonyymi kirjoitti...

Hynysen kirjassa Kesämies on otteita kiertuepäiväkirajsta.

looginen kirjoitti...

Älä sie Hynysen aivoituksia arvostele.Siin on mies,joka pukee ajatukset ja teot tekstiks ja eikä musiikissakaan oo pitkälti moittimista.