torstai 10. lokakuuta 2013

Hynyisen paska (69/2013)

Jouni Hynynen: Paskapuhetta (69/2013)

Kaveri tuli kylään ja toi kirjoja! Jihuuuuu! Toi mm. Hynysen uusimman eli Paskapuhettaaaaaan. Olinki sitä jo ootellu, koska kyllähän miä kaikki Hynyset luen, oli ne miten kauheeta paskaa hyvänsä. Hynyset on vähä niiku pizzat ja seksi ja Kotiteollisuuren levyt, eli et vaikka ois huono ni ohan se kuiteski aika hyvä.

Tässä Paskapuheessa oli parasta kuvat. Pahoittelen.

Jutut oli sellasta perushynystelyä: piikittelyä ja sorkkimista ja ärsyttämistä. Ne ketkä ei tajuu, ottaa kaiken tosissaan. Niistä osa on sitä miältä et kaikki mitä Hynynen sulkakynästään pierasee ni on just eikä melkeen tismalleen pelkkää asiaa, kyllä se on kova jätkä, osaa sanoa just niiku hommat menee. Osa vetää herneet nersuun ja paheksuu, vittu tuommonen turjake, saatanan hippi, ettäs kehtaa arvostella meiän vyölaukkuja ja Vain Elämäätä. Sitte on yks varhaiskeski-ikänen kääkkä, joka ei oikeen oo kumpaakaan mieltä vaan vähä sillai et vittu että se jaksaa se Jouni.

Yhellä makaamisella luettava kepeä teos oli tämä. Finlandia-ehdokkuutta lienee turha ootella, mutta kyllä tän lukas siinä samalla ku tuskasta krapulahikeä huokosistaan pihalle työnteli.

Luettu: 10.10.2013 Gili Trawangan, Indonesia

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hittoako Trawanganilla oot. Nyt venhe alle ja siirrät sivistyneen ruhosi siihen naapuriin Menolle. Mycket paljon mukavampi paikka. Ei mulla sit muuta.