maanantai 14. lokakuuta 2013

Ihanan neitseellinen rakkauskesä (70/2013)

Melanie Milburne, Trish Morey, Sara Craven, Amy Andrews: Ihana Kesä (79/2013)

IIIIK! Aitoo harlekiinishittiä! Miten ihanaa! Oikeen hekumallista luettavaa, avot! Tässä paskajärkäleessä oli neljä tikahduttavan romantillista tarinaa. Miun aivot meinas kualla. Kerron teille nyt omin sanoin jokaisen tarinan. Istukee alas ja lukekaa.

Melanie Milburne: Riitasointuja
Ollaan sairaalaympyröissä. Tulee uus ylilääkäri, joka on veretseisauttavan komee ja jonka syvänruskeissa silmissä on kiihkeä katse. On lääkärivosu, joka tekee jotain hömppätutkimusta koomapotilailla.  Veistoksellisen sileän leuan omaava  uusi ylilääkäri ei hyvällä kattele jotain halausterapiaa ja tekee asian tiettäväks. Mutta alusta saakka vosun ja päivettyneen ylilääkärin välillä kipinöi valtava sekshuaalinen jännite ja lääkärivosu yhtenään yllättää ittensä tuijottelemasta noihin pohjattoman syviin suklaaruskeisiin silmiin. No sänkyyhä siitä päädytään, intohimolle ei voi mitään ja lääkärivosu luovuttaa neitseellisen kansallisaarteensa ylilääkärin pitkäsormisiin käsiin. Jotain onkelmaa kuiteski yhtenään tulee, ne kuuluu asiaan, mutta rakkaus voittaa ja lopussa kositaan.

Trish Morey: Sadusta totta
En muista tästä muuta ku että komean päähenkilön nimi on Diablo. Ja lopussa kositaan

Sara Crave: Italialaiset leikit
Nyt kehiin heitetään kreivi italiasta ja köyhä brittityttö.Neitsyt tietysti, koska tosirakkauressa neito on koskematon, mies kenties häntäheikki, siihen saakka kunnes tuntee sisimmässään outoa zäpinää kohdatessaan kainon neidon katseen. Lopussa kositaan.

Amy Andrews: Panoksena elämä
Nyt jännän äärelle! Komea sharmikas sotilas, joka on jo lähes nelikymppinen setä ja sitte parikymppinen naivi pimatsu. Ovat olleet suhteessa mutta miäs on dumpannu ja läks jonneki kriisialueille avustushommiin. Pimu painelee perässä ja kohta kapinalliset kaappaa ja kiipelissä ollaan. Kuolemanpelon keskellä kyllä suuteloiaan. Lopussa kositaan.

Näin. Tämmöstä. Jestas mitä paskaa.

Luettu: 14.10.2013 Gili Trawangan, Indonesia


Ei kommentteja: