keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ja lisää tappamista... (27-29/2012)


Nonii! Matka toi takasin kotiin omalle hiekkakikkareelle Indonesiaan. Sijainti siis Gili Trawangan, ja täällä en tee muuta ku hoivaan miun alati kasvavaa kissalaumaa ja makaan ja luen. Let's go, siis. Kolme kirjaa silkkaa tappamista heti alkuun, jei!

Jonathan Kellerman: Twisted (27/2012)

Kellerman on vakkarilukemista reissussa. On kirjottanu joku tsiljoona kirjaa ja niitä on aina divarit pullollans. Ja ne on aina hyviä mukavasti luettavia murhausjuttuja, muuta paskaahaan ei näemmä tuu luettuakaan. Twistedissä selvitellään jännää murhasarjaa, miss uus ruumis tupsahtaa aina samana päivänä kerran vuodessa. Kerranki juoni meni niin ovelana et oikee säpsähin ku murhaaja ei ollu se keneks sitä luulin.
Luettu: 2.3.2012

Jonathan Kellerman;: When The Bough Breaks (28/2012)

Ja lisää Kellermania perään. Nyt jahataan oikeen pervoliigaa, ruumiita tulee joka nurkan takaa ja syy johtaa sylttytehtaalle eli pedofiiliringin jäljille. Vittu ne ne vasta on ovelia paskiaisia.
Luettu: 4.3.2012

Mandasue Heller: Forget Me Not (29/2012)

Ihan uus tuttavuus ja tää tuli vaihdossa hotellissa Kambodzassa. Meinas jäähä ottamatta koska kirjan kansikuva on niin kauhee. Kattokaa ny (kuva yllä). Mutta tarina oliki ihan jees, oli ihan sekopää sarjamurhaaja ja teini pulassa. Teineistä 5, mutta sarjamurhaajistahan miä aina oon kiinnostunu.
Luettu: 5.3.2012

Ei kommentteja: