tiistai 5. lokakuuta 2010

Siististi kostaa (74/2010)

Jens Lapiduksen Siisti kosto on tavallaan jatkoa Rahalla saa -kirjalle. Mutta tavallaan ei. Joitakin samoja henkilöitä siel vilisee, vähän viitataan edellisen kirjan tapahtumiin, mutta kyl Siisti Kosto toimii ihan itsenäisesestiki. Ei edellytä edellisen lukemista, siis.

Täs ollaa taas pörisemäs Tukholman alamaailmas, jugoslaavimafia siel temmeltää, sit on yks vähä paha poliisi josta tuleeki melkeen hyvä poliisi, on entinen palkkasoturi joka on ihan täys psykopaatti ja kilipää jne jne jne. Sekaan läimästää sit viel Palmen murhaan liittyvä salaliitto ja laitetaan kaikki räjähtämään käsiin sellasis mafian huarajuhlissa.

Tuomio: ihan kiva, mutta Rahalla saa oli parempi. Et vähä pettymys oli, muttei paljoo.

Tää oli kirja numero 74 ja tilanne on nyt sellain, että tää blogi ei nyt ehkä vähään aikaan päivity (ellen täs sit viel hermostuksissani lukase jotain nopeeta ja iisii.... mut tuskin). Miä lähen nimittäin ylihuomenna vihdoinki kesälomalle ja oon pari kuukautta reissussa tuol ääsiän suunnalla. Olettaisin että siellä tulee luettua ihan vitusti, mutta en ala sielt kirjablogiani päivittelemään. Piän kuiteski sillee old skool -tyylillä eli oikee kynäl ja paperil listaa siitä mitä luen, ja roiskasen listan sit tänne jahka palaan.

Et se ois niiku kuulemiin! Palaillaan joulukuun alussa asiaan!

Ei kommentteja: