lauantai 29. syyskuuta 2012

Myrkkyvuodet (112/2012)

Juha Vuorinen: Myrkkyvuodet 1998-2000 (112/2012)

Luokatonta paskaahan nämä juoppohulluudet on, mutta silti jostain syystä ku löytyy Vuorisia ni pelottavan usein niihin tarraan. Vaikka tiiän just että käämi palaa hetikohta. Ryyppäämistä ja nussimista ja sekoilua ja niin helvetin vitsikästä et itkettää. Juoppohullun Päiväkirja oli kyllä hyvä, ainaki ekalla lukukerralla (jep, oon lukenu sen ihan liian monta kertaa, enkä tiiä että miks vitussa). Mutta sit alko vähän nää vitsit junnata paikallaan.

Kohderyhmähän näil kirjoil ei oo tämmönen varhaiskeski-ikänen senioripissis vaan se sama porukka joka pitää Jouni Hynystä jumalanaan (kylläkyllä, Jouni on jumalainen, ehottomasti olen samaa mieltä, elkää hiiltykö siellä!) ja lukee tasan Hynysiä, Vuorisia, Aku Ankkoja, Tekniikan Maailmoja ja Jalluja. Eikä siinä mitään, pääasia että ihmiset lukee. Mutta kyllähän miun pitäs olla tästä lajityypistä ihan hissunkissun vaa ku en asioista mitään kert tajua. No sori!


Kirjan, tai lehdykän oikeestaa ku tää oli niin ohkain, nappasin mukaan Pulau Kapasin saarelta Malesiasta. Miusta on kiva jos kirjaan on piirustettu terveisiä edelliseltä lukijalta ja tässä kirjassa oli justiisa niin. Tahon tässä siis välittää terkut Piritalle, kuka hää sitte onkaan. Et kiitti ny kuitenki. Kirja vapautetaan (vahinko kiertoon!!!) nyt tänne Indonesiaan, Gili Trawanganin saarelle. Piirustan omat terveiset sinne johonkii kans. Soisin tämän tavan leviivän enempikii. Miä kokeilin joskus Bookcrossingiakii, ku sitä kautta vois seurailla missä miun vapauttamat kirjat seilaa ja noin, mutta vittu siin ois taas yks saatanan sivusto mihi tarttis rekisteröityy ja nyhrää sinne joka vitun kirjan numerosarjat ja hirvee homma siin oli. En jaksanu. Riittää jos johkii sivun reunaa kaik sutasis et moi, ostin tän sielt ja jätin tän tänne ja lukemisen iloo.

Ugh, olen paheksunut. Laitan kukkahattuni simpsakasti kallelleen ja lähen rannalle nyt tuhahtelee ku nuariso ei kuiteskaa osaa käyttäytyä. Moi!

Luettu: 29.9.2012 Gili Trawangan, Indonesia

Ei kommentteja: