torstai 30. lokakuuta 2014

Iinimiinimainimou, kuka tappaa ja kuka kuolee

M.J. Arlidge: Eeny Meeny (75/2014)


Sokkona kirjakaupasta IHAN UUTENA OSTIN tämän. Oooohhhhhh. Ennenlukematon, uuelta haiseva! Ja kallis! Mutta kyllä kannatti, oli niin hyvä.

Joku sekopää kaappaa aina kaks ihmistä, esmes pariskuntia tai työkavereita tai semmosia. Laittaa ne johonki paikkaan mistä ne ei pääse mitenkää pois, ei vaikka mitä yrittäis. Ei oo ruakaa, ei oo juomaa, ei oo mitää. On vaan sää ja se sun kaveri. Ja kännykkä, joka piippaa ja kertoo tekstiviestillä että täsä puhelimen viäresä on myäs ase, jossa on yks luoti. Se on joko siulle tai siun kaverille, päättäkää ite kumpi kuolee, sillä vaan toisen kuoleman kautta teist toinen pääsee vapaaks. Herraisä, tuumivat kaikki heti ens alkuun, mutta ku siä jossai pimees hiilikellaris oot kolme neljäki päivää muhinu ilman ruokaa ja omaa kustas juoden ni saattaa tulla mieleen et jos miä en ampua tota kaveria eka ni se ampuu kohta miut.

Sitte ku näitä nälkiintyneitä hysteerisiä ihmisen tappaneita ihmisiä päätyy sairaalaan ja polliiseille tarinansa kertovat ni johan on poliisit huulet pyäreenä.

Mutta läheltä se syyllinenki sitte löytyy.

Hiano ja jännä kirja, luin tätä ihan pää sinisenä ku oli pakko saaha tietää et mikä täs oli se murhaajan motivaatio. Ja kostohan se motivaatio oli. Aina hyvä!

Luettu: 30.10.2014 Air Asian lennolla välillä Malesia - Indonesia

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rupeeppa kiälen kääntäjäksi. Olis kiva saada toi mordoorin kiälellä.. Kiinnosti hiukan täs synkäs syksy illas..

Mä vaan yks heebo..
sun vani :)