maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ihan kiva Faithful Place (57/2011)

Hei käääk! Whots going oooon? Blogger on menny ihan uusiks, kaikki näyttää oudolta ja miten tätä nyt käytetää ja missä on mikäki asia ja voivoivoi....  katotaa ny mitä tästä tulee... osaanko miä enää?

Tana Frenchin kirjottaman Faithful Place -kirjan ähelsin läpi. Oli järkyn pientä tekstiä ja vähä sellain opus että tiivistämällä olis ehkä ollu nasevampi lukukokemus, olis voinu karsia kaikenlaista jaarittelua mun mielestä ja antaa asioiden edetä vähä rivakammin. Ja kirjan pilaa aina se, jos lukija (=miä) arvaa murhaajan jo jossain kirjan puolväliin mennessä. Sen jälkee lukeminen on sellasta äkästä pakkopullaa ku menee hermot ettei siel kirjassa kukaan tajuu mikä on asioiden oikee tola.

Faithful Placessa on päähenkilönä polliisi, kenen kadonnu ensirakkaus löytyy luurankona entisiltä kotihuudiloilta. On kauheeta perhepaskaa ja väkivaltaa ja epäluulosuutta ja valehteluu ja ties mitä. Yks toinenkii tyyppi siinä pääsee hengestään ja kestää ihan perkeleen pitkään ennenku se polliisi vihdoin hoksaa kuka näitä sen läheisiä oikein lahtaa.

Arvosana: ihan kiva. Paskempaaki oon lukenu, mutta ei tän lukematta jättäminenkää ois suuri menetys ollu.

Ei kommentteja: