sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Ihmiskunnan (melkein) tuho (71/2011)



Kun lomaili paikassa missä vieressä on viidakko josta joka ilta tuli taivaantäydeltä lepakoita iltalennolle, ni olipas mukava lukea kirja, joka alkaa siitä ku viidakossa lepakot hyökkää ihmisten kimppuun ja antaa siinä samassa pienen kivan viiruksen. Laboratoorioonhan se viirus siitä viedään ja vähän sitä jalostellaan, ja otetaan lopuks kuolemaantuomittuja vankeja koekaneiks. Sanomattakin lienee selvää, että paskahan pääsee labrabunkkerin uumenista vapaaksi ja siinä sitä sitte ollaan, ihmiskunta, totaalisessa kusessa.

Justin Croninin The Passage oli noin tuhatsivunen järkäle, jossa ensin seurattiin miten virusta vähä viritellään ja sitte ku ihmiskunta on käytännössä tuhoutunu ni sitte seurataan miten henkiinjääneillä menee. Ja millai koitetaa päästä viruksen tuottamista ihmisiä kappaleiksi repivistä friikeistä eroon. Sekaan on heitetty vähä fantasiahommia, siel on tyyppejä joil on pikkusen yliluonnollisia kykyjä ja sellasta.

Hyvä kirja, mutta jotenkin oli köpö loppu. Lopusta ku ei oikein käyny ilmi että mitä sille porukalle tapahtu, mutta pysty toki päättelemään, että ihan kaikki ihmiset ei kuiteskaa kuollu. Saatana.

Kirjottais joku sellasen kirjan missä saatais kunnolla ansiomme mukaan. Kiitos.


Ei kommentteja: