keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hyvää, huonoo, kevyttä, murhaa, lakimiähiä (82-89/2012)

Anita Shreve: Eden Close (82/2012)

Taas yks hieno teos Anita Shreveltä. Että se akka osaa! Joka ainoo sen kirja on ihan huikee kiehtova lukuelämys. Olen fani.

Tässä yks mies palaa kotikonnuilleen hautaamaan äiteensä. Samalla menee vuoskausien tauon jälkeen morjestaan naapurin plikkaa. Naapurin plikalle kävi sillon vuosia sitte huonosti. Hänet raiskattiin ja siinä tohinassa isä pääs hengestään ja plikalta lähtin näkö ja kaikki meni sen jälkeen päin vittua. Mut ans olla ku entinen naapurin poika tulee käymään, ni elämä muuttuu. Tulee rakkaus, tai se on kai siellä aina olluki, mutta vasta nyt ne pölkkypäät tajuaa että kuuluvat yhteen. Aijjettä.

Miäkii melkee liikutuin, oli niin nättiä.

Luettu: 15.7.2012 Poso, Sulawesi, Indonesia


 

James Patterson: Worst Case (83/2012)
Tiedostava, maailman tilasta välittävä sarjamurhaaja alkaa lahtaamaan rikkaita ipanoita. Jännää. Sarjamurhaajat aina on.

Pääosassa oli ärsyttävän kunnollinen poliisi. Harrastaa kirkkoa ja on adoptoinu 10 ipanaa ja on niin helvetin jees että. Mut ei se mitää, stoori oli aivan vänkä.
Luettu: 17.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia

 
Jeffrey Archer: The Prodigal Daughter (84/2012)
Voi luoja miten puuduttavan paska poliittinen tylsyyden multihuipennus! Täsä seurattiin puolasta tulleen siirtolaisperheen yybernerokkaan tyttären tietä ämeriikan ensimmäiseks naispresidentiks. Edellisessä lauseessa kaikki krijan tapahtumat olikii aika nasevasti tiivistetty, mutta täs kirjas oli saatu samaan tarinaan tuhrattua joku 500 sivua ihan vitun pienellä fontilla. Puuh.
Luettu: 21.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia

Jeffrey Archer: Shall We tell The President? (85/2012)
Nyt oli fontti vähän edellistä isompi ja sivujaki vaan reilu 200, luajan kiitos. NYt FBI jahtaa sen ekan nasipresidentin salamurhaa suunnittelevia tahoja. Tätäkään tarinaa ei ois varmaan tylsemmäks saatu vaik ois yritetty.
Luettu: 22.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia
 
Sophie Kinsella: Remember Me? (86/2012)

Sit höyhenänköykästä tsikslittiä vaihteeks. Täs on sellain pimu joka herää sairaalasta ku on ollu kolarissa ja kopsauttanu päänsä. Edelliset 3 vuotta elämästä on kadonnu muistista ihan täysin. Ja oho, justiisa ne kolme vuotta, joien aikana niin lupsakka kiva tytsy on muuttunu toisenlaiseks aivan. Meni naimisiin miljunäärin kanssa ja rupes hirveeks biaatsiks ja uraohjukseks ja hylkäs kaikki vanhat kaverinsa ja noin. Ja nyt ku pää kopsahti ni tuli ikäänku järkiinsä, et onki ihan tyhmää olla vaa rahaan ja uraan keskittyny bisnesbiaats.

Onnellinen loppu täs tietysti on, ja näis kirjoissahan loppu ei oo onnellinen ilman tosirakkautta. Mussunmussun, lässynlässyn. No mut viihyttävää paskaahan tämä oli, hyvin kelpas riippumattolukemiseks.
Luettu: 24.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia

 

Michael White: Luciferin liittolainen (87/2012)

Haaaaaaaukotus. Näitä Da Vinci Koodin tapasia ikiaikasia salaliittoja ja arvotusten selvittelyjä riittää ja tää oli yks sellanen. Ja varsin paska olikin.

Oxfordissa tapetaan pimuja ja niilt otetaa elimiä. On valokuvaaja ja hänen entinen akka joka on kirjailija ja heijjän tytär. Hyö tietty äkkää että murhien takana on järjestö, joka koittaa manata itte Saatanaa esiin. Houraillaan viisasten kiveksestä ja loikitaan välil 1600-luvulle sekoileen Isaac Newtonin okkultististen harrastusten pariin. Koht ollaa sit jossai helvetin maanlasessa labyrintissa ku Indiana Jonesit konsanaan ja ihan kauheessa kiipelissä. Hohhoijaa.
Luettu: 25.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia

 
James Patterson: 10th Anniversary (88/2012)
Tää kirja kuuluu Pattersonin naisille rustaamaan Women's Murderclub -sarjaan. Ai vittu että ärsyttää. Naisille kirjottaminen tarkottaa et murhien ym selvittelyjen ohessä puidaan ihmissuhteita ja halutaan vauvoja. Äääh!

Täs oli juonina sarjaraiskaaja, kadonnnu vauva ja yks murha. Siin ohes kosintoja, naimisiin menoja, treffejä ja vauvan laittamista alulle. Aijjettä miten ihanaa! Syrämmenkuvia tähän perään!
Luettu: 26.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia

 

John Grisham: The Litigators (89/2012)
Grisham on hyvä. Se osaa. Tykkään näist sen lakimiestarinoista, mis aina lopulta oikeus voittaa. Niin tässäkii. Jee.
Luettu: 28.7.2012 Kadidiri, Togean Islands, Sulawesi, Indonesia


Ei kommentteja: