tiistai 25. joulukuuta 2012

Vaimonsaunohtaja (151/2012)


John O'Farrell: The Man Who Forgot His Wife (151/2012)

Ounastelin ällöromanttista paskaa, mutta tää kirja oilikin huumorijuttu, vaikka sitä roumäänssiä sisälsikin. Ei siis paha, hauska on aina kivaa!

Vaughan matkustaa yks aamu metrolla Lontoossa ja hokaa yhtäkkiä että hällä ei oo hajuakaan miks on tässä metrossa, mihin on menossa ja mistä tulossa. Ei muista ees omaa nimeensä eikä menneisyydestään yhtään mitään. Viikko nimettömänä sairaalassa, kunnes yks päivä päähän putkahtaa numerosarja, joka osottautuu parhaan kaverin puhelinnumeroks. Identiteetti löytyy, vaikka kaikki onkii aivan uutta. Muun muassa se, et hän on naimisissa ja hänel on kaks lasta. Vaughan palavasti rakastuu vaimoonsa ensi näkemältä, mut tilanne on kimurantti, kert muistinmenetyksen aikaan heil oli menossa tavattoman riitaisa avioero. Äijä on kuitenki nyt toisenlainen aivan, ja tekee kaikkensa et saa muijansa takasin. Loppu on onnellinen, ja sinne vievä tarina ajoittain hulvatonta.

Tää tyyppi on kirjottanu paljo muutakii. Luen lisää jos vastaan tulee, kert kirjat jotka saa vähä hihittämään on aina hyvää viihettä.

Luettu: 25.12.2012 Gili Trawangan, Indonesia

Ei kommentteja: