sunnuntai 10. elokuuta 2014

Mordorissa luettuja (57-60/2014)


Michael Katz Krefeld:  Langenneet (57/2014)
Sikahyvä dekkarijuttu. Ihmiskauppaa ja sarjamurhaaja, ei voi olla paska. Tarinaa kerrotaan ihmiskaupan uhrina olevan pimun, entisen polliisiin ja sarjamurhaajan näkökulmista. Hienosti kulkee juttu ja meni melkeen ahmimalla ja valvotti aamuyän tunteina ku ei malttanu käyä nukkumaan, oli pakko lukee et mitäs seuraavaks tapahtuu.

Pidin ja suosittelen!

Luettu: 6.8.2014

 

Lars Kepler: Tulitodistaja (58/2014)

Oon kaverin nurkissa loisimassa, ja nuuskinu hänen kirjahyllyjänsä. Hyvää löytyi, jipii!

Keplerit rulaa. Aiemmin oon lukenu ekan osan tästä sarjasta, se tais olla nimeltäns Hypnotisoija. Tämä Tulitodistaja on samaa settiä ja paketin kolmas osa.

Jossain vaikeitten tyttöjen laitoksessa tapahtuu kaksoismurha.  Kaikki luulee tietävänsä kuka murhas, muttei asiat ookkaa ihan niiku ekana näyttää. Vyyhti aukiaa kun pätevä påolliisikönsykäs Joona Linna asioita tarpeeks sorkkii.

Miinusta siitä, että haistoin palaneen käryä jo alumetreillä, eli miulla oli vankka arvaus oikeesta murhaajasta. Siitä huolimatta tää oli tavattoman hyvä ja jännä stoori, mitä ei ois millää malttanu käsistään laskee.

Luettu: 9.8.2014

Lars Kepler: Nukkumatti (59/2014)

Tulitodistajan jäliltä oli vähän hyvän kirjan jälkeinen masennus, mutta kappas, pongasin kaverin kirjastosta Keplerin seuraavan tekeleen. Tämä jatku suunnilleen siitä, mihin edellinen kirja loppui. Nyt kaivellaan valtavan ovelan sarjamurhaajan tekosia. Murhaaja itte on jo hyvän tovin ollu funny farmilla lukkojen takana, mutta alkaapi vaikuttaa siltä, et joku hänen työtään ansiokkaasti kuiteski jatkaa.

Kun 13 vuotta sitte kadonnu poika, nyttemmin jo nuar miäs, löytyy hoipertamasta junaradalta, ni Joona Linnahan alkaa oitis taas tonkimaan asioita. Pöpiläänki laitetaan undercoverpoliisi bondaamaan sen sarjamurhaajan kans, mutta oha se selvä, ettei ovelaa voi huiputtaa. Seuraapi verta ja sualenpätkiä.

Sikahyvä kirja. Luin ns. yhellä makaamisella. Nukuin vaa välillä kuumehoureunia (flunssa iski ja kaatoi petiin).

Luettu: 10.8.2014

 

Mikko Kalinen: Sormibrighton (60/2014)

Tirsk mitä höpsöjä sarjakuvia. Just sellasta pöhköö puupäähuumorii mistä piän. Suosittelen ehottomasti.

Pari näytettä tuos kohta, eikö naurata häh mitä?

Luettu: 10.8.2014Ei kommentteja: