maanantai 24. toukokuuta 2010

Piitles (40/2010)

Ai kamala ku ei oo oikeen taas malttanu eikä ehtiny lukemaan. Viikon ähelsin Einar Már Guðmundssonin Beatles-manifestia. Einar on islannista ja Beatles-manifesti tuli Tuiskulta lainaks. Ei kovin tanakka teos, mutta ku tässä on ny ollu kaikenlaista sosiaalista toimintaa ja kummasti on käsis enemmän viihtyny erilaiset Lonely Planet -merkkiset matkaopaxet ni siks varten kesti. (peeäs. matkaopaxist ei tuu kirjapojoo kert niit ei lueta sillee kannest kantee vaan pläräillää vaa)

Mutta kauheen sympaattinen ja hyvä oli Beatles-manifesti! Vähän sellanen havina tuli, että ehkä pikkiriikkisen saattais olla enempi sellaselle puberteettiselle kohderyhmälle tehty, vaikka toisaalta nykypäivän teinit tuskin ees tietää et mikä on piitles, saati että niitä kiinnostais mikään vuoskymmenien takasten islantilaisnuarien rokillinen ja vähä eroottinenkii ujo herääminen. (Älkääkä pillastuko/innostuko, kert kaikki erotiikka on täs niin häveliäst et just ja just siel saatettii mainita tissi ja alushousut, ei sen rasvasempaa)

Mut tämmöin vanhahko puumahko kyl tykkäs ja ymmärs ja tajus.

Ja uskoo Piitleksiin, kert kuuluu myös Kari Peitsamon Kaikkien Aikojen Pyhien Uskon Beatleksiin Veljeskuntaan. Tämä teille kaikille syntisille tiedoks.

Ei kommentteja: