keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kalsarit hiertää, miksi? (66/2014)

Caitlin Moran: How To Be A Woman ( 66/2014)

Ootsiä nisti? Nimittäin femi-nisti. Jos oot ni lue tää kirja. Ja lue vaikket oliskaa, oli ihan hauska. Caitlin Moran on huumorinaisii, ei mikään kiree rintsikanpolttaja-telaketjugimuli. Kirjottaa varsin räväkän läpänheiton kera siitä, millasta on olla nainen nykypäivän maailmassa.

Hienoja huomioita naisen elämästä. Esimerkiks et MIKSI helvetissä aluspöksyt senku piänenee, ja miksi myä ämmät niitä käytetään, ku ei oo kenestäkää kivaa et joku naru persvaossa hiärtää. Juu seksikäs on, en tiiä kenen miälestä mutta jonkun miälestä varmasti on. Mut ku yleensä noita kalsareita ny ei kukaan oo näkemässä, ku enimmän aikaa elämästäs et tepastele pelkissä alusvaatteissa ihmisten ilmoilla. No mut jos käy flaksi ja pääsee panee ni miähet tykkää ku on hiärtävä pitsinaru persvaossa vai? Hei oikeesti, käsi ylös miähet, kuka teistä paskaakaan välittää millaset sloggit on böönalla jalassa siinä kohin kun ollaan niin pitkälle päästy että ollaan jo sinne nivusiin menossa?


Myä naiset ollaa aika kovia ihan itte tekemään elämästämme yhtä helvetin persettä. Helppo on määkiä että niimutku miähet sitäjatätä, mutta miulla on vähä sellanen olo että kyllä myä itte ittellemme isoimmat paineet asetetaan. Tai sitte ollaa että nii mutku akkojen lehet, vääristynyttä naiskuvaa mäkäti-mäkäti, mutta kuka niitä akkojen paskalehtiäki tekee? Naiset. Myä ollaa ihan kahelia porukkaa, jumalauta.Eikä myä tulla koskaan pääsemään lasikaton alta, ku myä enimmän aikaa keskitytää siihen et onks tukka hyvin ja huulikiilto tän syksyn muotisävyä. Senki ajan ku käyttäis oikeitten asioitten tekemisee ni ehkä jotain alkais tapahtumaan.

Vähän överiä  täs kirjas oli sellaset "maista omaa menkkavertas"-jutut mutta ehkä neki oli huumoria.

Luettu: 10.9.2014

Ei kommentteja: