maanantai 1. helmikuuta 2010

Nisse (6/2010)

Kas, ihan meni pari tuntia tämän kirjan läpilukasuun. Aivotonta ja kepeetä siis oli, justiisa sitä mitä tilasin. Markku Halmeen koostama NisseM, kuonakokoelma Rumbassa ilmestyvästä Nissen palstasta siis. Varsin viihdyttävä, ja jollain tavalla myös lohdullinen, koska on tässä justiisa parhaillaan yhä henkinen ja fyysinen toipuminen varsin huuruisesta viikonlopusta vähän kesken. Että sattuuhan sitä, paremmissakin piireissä.

Mullehan muuten Rumba tuli historiansa tokasta numerosta alkaen (ekan ostin kipsalta joskus sillo kun liikuttiin vielä hevosten vetämillä kärryillä ja pukeuduttiin vuotiin) kestotilattuna kotiin, kunnes muutama vuosi sitten huomasin etten ole pariin vuoteen lukenut läpyskästä juuri muuta kuin Nissen palstan, eikä sekään enää tuntunut olevan niin iskevä.  Mutta näissä nykysissä ikävuosissahan olen kaiketi enemmän Kodin Kuvalehti -henkisten aviisien kohderyhmää.

Mut hauska kirja ja oikeen kunnon huutonaurukin välillä törähti. Positiivista oli myös se, ettei siellä sivuttu lainkaan erästä koirankakka-tyyppistä insidenttiä jossa olen itsekin ollut osallisena ja Nissessä mainittuna.

Kääk, mitäs sitten lukis? Mitään työlästä ja paxua ei voi alottaa koska jo huomenna saattaa postilaatikko kopsahtaa ja tulee hyvää. Hmmm.

(Ainiin, peeäs, Tatulle tattis tämän kirjan lainaamisesta! Kiits!)

Ei kommentteja: