lauantai 1. tammikuuta 2011

111 kirjaa vuonna 2010

Kappas. Vuosi vaihtui ja uutta pukkaa. Tulipahan luettua viime vuonna, 111 kirjaa, voi perkele! Tiesin toki, että luen ihan helvetisti, mutta en tienny että noin ahkerasti. Toki olin viime vuonna pari kertaa pitkällä lomalla, ja sellasissa röhnötysolosuhteissahan menee kevyesti kirja päivässä, joten ei toi nyt niin ihmeellistä ole. Keskiarvoks tulee reilu 2 kirjaa viikossa, ja ohan tuol seassa ollu nopeesti luettavia sarjakuvia ja muuta kuonaa.

Blogissa raportoitujen opusten lisäks oon lukenu aika perkeleesti erinäisiä Lonely Planet- ja Rough Guide -merkkisiä matkaoppaita sekä muutamia indonesian kielen kurssikirjoja. Niitä ei kuiteskaan lasketa mukaan, kun ei noita matkaoppaita varsinkaan lueta kannesta kanteen. Kurssikirjoista saattaa pamahtaa pointsit tälle vuodelle.Vai jatkankohan miä ees tätä blogia? Kai miä jatkan, ei täs muutaka elämää oikee oo. Joo.

Alkuperänen ideahan oli laskee yks vuos et montako kirjaa luen ja pitää muutenki vähä kirjaa siitä et millasten paskatekstien parissa vietän suurimman osan vapaa-aikaani. Jossai vaiheessa sit tuli sellanen meininki et perkele, luen sata kirjaa, räyh. Ja niin tein. Saldo oli kaikkiaan hyvä, joukossa ihan sairaan hyviä kirjoja, mutta myös niin hirveetä paskaa et melkeen hävettää että on tullu tuhlattua aikaasa semmosiin. Mutta ku on luonteeltaan suorittaja ni kaikki luetaa mitä on alotettu, perkele.

No mut ehkä ny vois tänki vuoden tätä kirjaplokii viel pitää.  Nyt en aseta mitää tiukkapipo-suoritus-tavotteita et sata kirjaa luettava vaikka näkö menis tai rikottava viime vuoden tulos tai jotain vastaavaa. Rennost vaa, välil saa lukee vaikka vanhoja Jalluja jos siltä tuntuu. Ne vast laatulukemista onkii!

Ei kommentteja: