sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Fetisisisisisisti shihisisisisi hissishä (9/2011)

Aksolotlin jälkee oli pakko lukee jotain kepeempää ja mikäs se paremmin keventäis tunnelmaa ku tarinat ihmisten tsektsuaalisista perversioista. Siispä naarasin kirjahyllyn uumenista Walter De Campin Fetissikirjan. Tämähän on ilmestyny jo tuol hekumallisella 90-luvulla, mutta jos joku on tän sillon missannu, ni eipä hätää: Likeltä tulossa uusintapainos ihan täsä näillä näppäimillä.

Pornoelokuvien historiaa, kenkäfetissejä ja muuta vänkää mukavaan läpyskämäiseen muotoon pakattuna. Kelvollinen yhellä makaamisella lukastava teos, jossa on paljon mukavia ja välillä vähä kamaliakin kuvia. Ihan oikeita pimperoita ja kikkeleitäkin siellä vilisee, ei oo strategisia paikkoja tuhruiks sensuroitu.

Tätä vois suositella sellaseks alan perusteokseks, josta kelpaa harrastus alottaa. Eihän täs oo ku pien riipasu asioihin, mistä ihmiset innostuu, koska seksuaalisuuden suhteen ihmisen kekseliäisyydellä ei tunnu olevan mitään rajaa. Jos haluu kunnolla perehtyy ni suosittelen esimerkiks The Encyclopedia Of Unusual Sexual Practises -järkälettä, josta löytyy tasan varmasti kaikki kaikki maholliset pervoilun alalajit. Sen kun kahlaa läpi niin alkaa sellanen perus-pilluseksi tuntumaan jo todella eksoottiselta revittelyltä. Et ai mitä, tähä ei tarvitakaa rekvisiitaks puujalkoja, ilmapalloja, karvasia kainaloita ja aikuisten vaippoja? Eipä rajuuuuu!

Ei kommentteja: