sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tää sattuu (51/2011)

Aaaargh. Nikki Sixx julkaisi uuden kirjan. This Is Gonna Hurt: Music, Photography, and Life Through the Distorted Lens of Nikki Sixx. Helvetin hyvin nimetty, koska kyllähän tän pelleilyn lukeminen välillä vähän tuskaa oli, oikein aivoihin välillä sattu. Ei päätä eikä häntää tässä opuksessa. Kirjan tarkotus oli ilmeisestikin puffata Herra Sixxin valokuvausharrastusta, mutta sinänsä ihan kivojen taidekuvien höysteeksi oli sullottu aiheesta toiseen poukkoilevaa sekalaista höpinää, elämänohjeita, kiertuepäiväkirjoja ja ties mitä avautumista. Myötähäpeetä sai välillä kyllä potee ihan tosissaan, jotenki meni jutut välillä niin noloks. Vittu, viiskymppinen äijä ja tuollasta soopaa suoltaa koko maailman luettavaks. Argh.

Nikki Sixx on miusta ehottomasti yks maailman komeimpia könsikkäitä, kertakaikkisen ihana habitus ja saatanan seksykäs ja sillai, mutta valitettavasti jo tuos jokunen kuukaus sitte jouduin toteemaan ettei se kyllä kuiteskaa oo miun unelmieni rinssi. Hän alotti feispuk-sivullaan sellasen avautumisen ja tilittämisen että oli pakko blokata sen päivitykset pois, koska välillä koko feispuukin etusivu oli täynnä Nikki Sixxin piipitystä millon mistäki asiasta. Tuommosta herkkää avautujaa minen jaksais viittä minuuttia kauempaa. Saakeli, olis hiljaa ja näyttäis hyvältä, eikä koko ajan toitottais kuinka elämä on ihanaa ja kuinka kova jätkä hää kuitenki on, vaik onkii niin herkkä ja taiteelliin.

Kuppi alko kaatumaan nurin kyl jo aikasemminki. L.A Inkissä oli ihan liikaa Kat Von Deen ja Nikki Sixxin suhretta, ja vittu ei sitä pystyny kattomaan nolostumatta. Kat Von D mussutti ja lässytti Nikki Sixxille ku jolleki perkeleen lemmikkipossulle, joka toinen sana oli "Babe". Uu beibi sitä ja oo beibi tätä ja Nikki Sixx senku kehrää onnesta. Voi kamala. No eihän sekää parisuhre sit kestäny. Olipa yllätys. Tossa kirjassa suhetta on selvitetty alusta loppuun ja yhes vaihees ku niil meni bänks ni Nikki Sixx, herkkä miäs, meni aivan tolaltaan. Itkee pillitti ja määki ja tilitti niin maan perkeleesti. Kauheeta luettavaa.

En tiiä. Voihan se olla niinkii et tää on upee kirja mut miä en vaan tajua, ku oon ite niin tunnevammanen enkä nää ihanuutta ja kauneutta oikee missää.

Kaikesta yllä olevasta marmatuksesta huolimatta yks miun elämän kohokohtia on silti edelleen se ku kuulin kun Nikki Sixx pissas. Hurja lorotus oli. Meinasin pyörtyä onnesta.

Ei kommentteja: