tiistai 17. elokuuta 2010

Gigolo (57/2010)

Kun tuli luettua lutkailevista naisista ni olipas sitte vastapainoks onneks jostain kirjakaupan alelaarista tarttunu parilla eurolla mukaan miäslutkan turinointia. Nimimerkillä Golden on kikkolo kirjottanu dokumentin elämästään, mikä on miälikuvituksekkaasti nimetty: Gigolo. Ja hei, "his business is your pleasure...." ja takakannessa annetaan ymmärtää että tämä on oikeesti oikeen kikkolon muistelmat. Selevä.

Lyhyesti tää on siis sellasta pehmopornahtavaa tilitystä kui kikkolo hässii rikkaita munan puutteessa kärvisteleviä upeita naisia. Kautta kirjan miähet on aina upeita, bailaavat kaiket yöt (huumeita ei mainita), naiset on kauniita ja rikkaita ja upeita, seksi on AINA mielikuvituksellista mahtavaa orgastista hekumaa, muijat on koko ajan  kiimassa, miehillä seisoo aina, samppanja virtaa, vaatteet on designer labeleita, autot upeita, ja akat maksaa viulut.

Nettiä tutkimalla (ah, tuo internet, se tietää kaiken) selvisi, että Golden-nimerkin takana on Greg Foat -niminen oikea henkilö, joka oikeestikin väittää, että tämä kirja kertoo hänen elämästään. Ja hei, kun mies panee rahasta tahi muista hyödykkeistä, niin se EI OLE huoraamista, se on elämäntapa. "I'm not a whore! It's more of a lifestyle thing. I'll go along for the ride"


Ehkä miä elän vaan niin toisenlaista todellisuutta, kaukana Lontoon hienoista rikkaitten yökerhoista, ettei tää niiku oikeen uponnu. Vittu, en uskonu tästä paskasta sanaakaan.

Ei kommentteja: