tiistai 21. syyskuuta 2010

Sookie ei saa aisaa (68-69/2010)


Tuli se flunssa enkä jaksanu kipeenä ajatella mitään, ni lukasin taas pari Charlaine Harrisin Sookie Stackhouse -kirjaa. Dead As A Doornail ja Definately Dead. Stoorin kirjat numero... öö... 6 ja 7 vissiin. (Eiku 5 ja 6, kirj.huom.tark.lask.suor.)

Ja siis... Ou. Mai. Gaad. Pöyristyttävää uutisoitavaa nyt näist kirjoist, kuulkaa!

Dead As A Doornailissa KUKAAN ei panenu. Ees Sookie ei saanu aisaa, eikä ollu yhtään seksikohtausta. Mitä ihmettä? Definately Deadissa oli sentäs yks kiihkee keittiökohtaus, ja se oli niin kuuma ettei ne ehtiny ees pöxyjään riisumaan. Likasivat kalsarinsa, niinku.


Seksi oli siis melkeen hävinny kuvioista, joten nyt näis kirjois ehtiikii tapahtuu ihan helvetisti kaikkee muuta ku kaikki aika ei meekkää enää kopuloimisee. Oonkii jo vähä putoillu kärryiltä, joutuu koko ajan kelaamaan et ai kukas vitun ihmehiippari tää nyt taas oli. Joka toisella sivulla tuppaa uutta yliluonnollista otusta, ja kaikki jotenki kärhämöi toistesa kans, ja siel on noitii ja ihmispanttereit ja keijukaisii ja vaik mitä. Vamppyyrit on ollu melkeen niiku sivulauseis vaa.

Definately Deadissa Sookie deittailee semmosta tyyppiä, joka osaa muuttua tiikeriks, siis ihmistiikeri, weretiger, mitänäitänyon. Semmoin mulle kans kiitos pliis nam!  (Tosin, kun tarkemmin ajattelee, ni vähäkö semmoin tarvii aina täydenkuun aikaan ison hiakkalaatikon....et sekii olis sit kuitenkii epäkäytännöllinen poikaystävä, ihan niiku kaikki muutkii, eli....ei ei ei ei eeeeei ei käy semmonenkaa).

Mut siis paskemmaks nää Sookie-kirjat vaan menee koko ajan. Näit on viel kaks tuol piironkin päällä, meinaan äheltää neki nyt pois päiväjärjestyksestä. Pääsen sit parin viikon päästä lomalle lukemaan ihan jotain muuta (paskaa varmaan yhä, mutta toisenlaista paskaa kuiteski).

Ei kommentteja: