lauantai 20. huhtikuuta 2013

Paha nainen (40/2013)




Chelsea Cain: Evil At Heart (40/2013)

Ui jumpe! Tasa-arvoa sarjamurhauksiin! Tässä kirjassa on ihan mahtava sarjamurhaaja ja se on viäläpä nainen! Hyvä! Kyllä myä akatki osattais! Oon varma!

Sarjamurhaaja Gretchen Lowell on sellanen pimu että morjes. Ovela ja kova tappamaan kekseliäillä tavoilla. Tässä kirjassa hän on karkuteillä ja hänestä on tullu hirvee julkimo ja hänel on fanaattisia kannatusjoukkoja. Ja sit on yks polliisi, jolla on ensinnäkii ollu Gretcheniin kuuma seksisuhre ja joka on sittemmin ollu Gretchenin kidutettavana vissii pariinki otteeseen. Nysse polliisi on pöpilässä toipumassa koettelemuksistaan. Eniveis, kaikkee sattuu ja tapahtuu, mahottomasti kuolee ihmisiä, erinäisii  silmämunia ja irtopäitä ja muuta löytyy sieltä sun täältä ja kuka oikee on tappanu ja kenet? Ku liikkeel on niitä sekopäisiä fanilaumojaki, jotka haluu jäljitellä idoliaan ja semmosta.

Tää kirja oli tästä mainiosta Gretchenistä kertovan kirjasarjan kolmas osa ja oikeen hyvä, luin muutamassa tunnissa ku en malttanu silmää sivuilta siirtää. Ai saatana ku haluisin heti lukee ne kaks aiempaaki, ku täs vaan viittailtiin jo tapahtuneisiin asioihin.

Tää kirjailija pitääpi lattaa muistiin ja tarkkailla josko jostain tupsahtaa lisää hänen teoksiaan.

Kirjailija mainittee kiitostekstissään yhen kirjan, joka rupes heti pervolla tavalla kiinnostamaan ja joka täytyy kyllä joskus hankkia. Tämmönen ku Michael Largo: "Final Exits: The Illustrated Encyclopedia of How We Die".

Luettu: 20.4.2013 Gili Trawangan, Indonesia

Ei kommentteja: