perjantai 31. toukokuuta 2013

Dive Master Of The Universe! (52/2013)

Ton kissan nimi on Töpö, koska sen häntä on sellanen kippura onneton nysä.

Dive Master Manual (52/2013)

Kun yrittää tässä viä elämänsä ehtoopualella oppia uusia asioita ja lähtee vaiks dive master -koulutukseen, ni saa lukee ihanaa PADI-kirjallisuutta. Aijjettä!

Aivot meinas mätääntyä päähän välillä, mutta toisis kohis meni ihan pää solmuun ku asiat kävi vaikeiks, esmes niiku kaikki ihmisfysiologiat ja kaikenlaiset kaasujen käyttäytymiset kudoksissa ja ääääh.... on joutunu oikeen enklanti-suami sanakirjaakii välil näppäileen ku terminolookiaki huitelee ihan vitusti yli. Vaikka äheltämistä se oliki, ni tää mänyääli on nyt kertaalleen luettu läpi, kaikki kimurantit tehtävätkii on onnistuneesti tehty. Pitää tätä kuiteski täs viä tulevina viikkoina useasti selailla. Että sitte lopputentissä ei käy köpösti.

Erityisesti pidän PADI-propagandasta. Kaikissa kuvissa hymyillään pepsodentisti ja teksti on paikoittain pelkkiä itsestäänselvyyksien latelua. Tai sitte tämmöstä paskaa (ks. kuva alla). Voi jumalauta.


Kyllä kyllä, tämän luettuani suhtaudun ilman muuta ja ehottomasti kaikkiin ihmisiin sillä asenteella et jollei he jo oo, ni vittu heistä tulee, halusivat tai eivät, miun uusia parhaita ystäviä. Kaikki, aivan kaikki, mitä vastedes teen, tähtää vain ja ainoastaan uusien ystävyyssuhteiden luomiseen! Oli millanen taulapää hyvänsä, tahi vaikka joku leuhka vittuileva horoperse, I don't care, meistä tulee YSTÄVIÄ! Best friends foevaaaaaaaah! Iiiiik!

Tarvinneeko ees mainita, että olen jo saanut palautetta siitä etten oo tarpeeks sosiaalinen ja positiivinen. No shit? Silti, divemaster-hommeli on ihan vitun siistiä. Miä tykkään ja löyän ittestäin koko ajan ihan uusia juttuja, et oho, en vihaakkaa ihmis-asiakkaitten kans häärimistä ihan kauheesti.

Miusta tulee viä DIVE MASTER OF THE UNIVERSE! Graah!

Ja tuttuun tapaan tästä divemasterismi-aiheesta lisää puuduttavaa mesoomista miun reissuplokin puolella. Kliketi-klik sinne jos aihe kiinnostaa. Uu, sielläpä onkin jo suunnaton ruuhka, tämä asia kiinnostaa kiviäkin!

Luettu: 31.5.2013 Gili Trawangan, Indonesia

Ei kommentteja: