keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Taivaan viis tyyppiä (45/2013)


Mitch Albom: The Five People You Meet In Heaven (44/2013)

ARGH! Miksi tämä Kirjailija Albom vainoaa minua nyt? Vastahan lukasin Time Keeperin! Ja nyt taas samaa henkevää, valaisevaa paskaa, toisenlaises paketis vaan. En ois millää jaksanu nyt mut koska lukemisesta on koko ajan pulaa ni menkööt.

Tää kirja kertoo sellasesta, et ku yks vanha mies Eddie kuolee ja sit kuolemanjälkeises elämäs ens siun pitää rehvata viis ihmistä jotka on siun elämääs jotenki koskettanu tai vaikuttanu. Vältsyy et oo heistä kaikkia koskaa ees tavannu, mutta tietämättäs elämän polut on jossai kohin ristenny sillä lailla että vaikutus on ollu kova, toiselle tai molemmille. Esmes et Eddie ei muista lainkaan tapausta ku oli pienenä juossu pallon perässä tielle, mutta autoilija joka melkee Eddien yli ajo ni järkytty niin kovin et sai sydärin ja kuoli.

Viis ihmistä sit kertoo siä taivaas jotain diibadaabaa ja niien juttujen kautta siä sit valaistut ja ymmärrät oman elämäs paremmin ja osaat antaa anteeks niille kelle pitää anteeks antaa ja sit ku nää asiat on hoiettu ni sit kohti valoa ja tuonpuoleinen on ihanaa.

Ääääh!

No joo, uskon tavallaan tuohon että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja sillai, mutta ärsyttää nää tämmöset kirjat jotka koittaa olla niin vitun henkeviä ja näitä sit keski-ikäset ämmät lukee tietäväinen hymy naamalla, katsovat välillä pohdiskelevaisna horisonttiin ja kuvittelevat tajuuvansa elämästä jotain hieman enemmän ku tämmöstä paskaa lukevat.

Luettu: 8.5.2013 Gili Trawangan, Indonesia

Ei kommentteja: