torstai 22. heinäkuuta 2010

Omista eritteistään innostuva seksihullu persevaivanen neiti tilittää (54/2010)


Kirjakauppapsykoosissa alelootasta mukaan nappasin Kosteikkoja-nimisen sekopäisyyden. Kirjottaja, Charlotte Roche, on tv-juontajana uraa tehnyt britti, joka on asunu saksassa melkeen koko ikänsä. Kosteikkoja on kuulema ilmestyessään synnyttäny Saksassa kauheen kohun, ja kirjaa onki kohun saattelemana myyty siellä satoja tuhansia. Vuonna 2008 Kosteikkoja oli Saksan myydyin romaani. Eikä se sinänsä kyl mikään ihme oo, kert ken on nähny mitä germaanit esmes Reeperbahnin puodeista ostelevat niin tää kirjahan on heille ku tilauksesta tehty!
 

Helen on nuori pimatsu, joka joutuu sairaalaan jonkinlaisen peräpukamiin ja perseen sheivaukseen liittyvän perseenreikäongelman takia. Siinä sit rööri leikeltynä tuskissaan Helen viihyttää itteensä tilittämällä kaikenlaist. Miten kova hää on panemaan, käymään huorissa ym, tommost perussettiä jollasta ny on ennenki luettu. Esimerkkinä mainittakoon Catherine Milletin Catherine M:n Seksuaalielämä ja Melissa P:n Sata Harjanvetoa Ennen Nukkumaanmenoa. Catherine M panee pitkin Ranskaa niin että vagina vinkuu, ja Melissa P jakaa kaikille Sisiliassa. Hirveet kohut molemmista kirjoista tietysti nous ku se nyt vaa on sellanen juttu että tytöt ei tykkää seksistä ja jos joku kirjottaa muuta ni kohuhan siitä syntyy. Kerta toisesa jälkee.
 

Charlotte Roche on vissiin tajunnu tuon asian, eli että pelkkä "nuori nainen jakaa pesää"-horina ei varsinaisesti oo enää uutta ja ennenkirjottamatonta. Siks vissiin Helenistä on seksihullun lisäks tehty kuvottava, epähygieeninen törkyläjä, joka sivutolkulla meuhkaa omista eritteistään ja kertoo miten kiihottavaa on syödä omaa räkää ja rähmää ja vaikkua ja rupia ja vuotojansa, ja tunkea sormia värkkeihinsä ja maistella mitä löytyy.

 
Oooh, niin shokeeraavaa ja rajoja kaatavaa ja kertakaikkiaan kapinallista ja.... ja.... öööh.... lainaan kirjan kansiliepeestä ku en ite osaa tätä hienommin sanoa: "Charlotte Rochen kliseistä vapaassa käsittelyssä saavat sovinnaiset käsitykset naisen sukupuolisuudesta kyytiä. Romaani hyökkää uskaliaasti ja provosoiden hygieniapakkomiellettä ja naistenlehtien steriiliä estetiikkaa vastaan, sekä kyseenalaistaa aikansaeläneen tavan käsitellä naisvartaloa ja naisen seksuaalisuutta."

 
Tämä selvä. Kosteikkoja on siis ilmeisesti jonkinlainen tän vuosituhannen feministinen kannanotto, näin ymmärsin. Jumalauta. Jos feminismi tarkottaa nyt sit sitä että täs pitäs ruveta syömään rupiaan ja juomaan menkkavertaan ja tunkemaan paskasia grillauspihtejä toosaansa ni helvetin hianoo. Vie aatetta varmaan aimo harppauksen eteenpäin. You go, girls!
 

Käsittämätön opus. Suosittelen ehottomasti!!!!


Ei kommentteja: