perjantai 11. maaliskuuta 2011

Karvisia ilman Karvisia (16/2011)

Sarajakuvat alkaa nykysin aina internetistä, ja niin myös Garfield Minus Garfield, joka on niin nerokas keksintö että ei voi kuin ihailla. Dan Walsh -niminen irlantilaisgubbe ja kova Karvis-fani, tajus jossain vaiheessa elämäänsä että jos Karvisen poistaa Karvisista ja jättää jäljelle vaan Jon Arbucklen (sen karvisen isännän.... tai siis orjan) niin on ku peiliin kattois. Yhtä tylsää ja onnetonta elämää molemmilla.

Walsh teki muutamia strippejä joista kumitti Karvisen pois, postitteli niitä kavereilleen, perusti nettisivun, ja homma karkas yhtäkkiä täysin lapasesta. Kun päivitäiset kävijämäärät rupes pyörimään kymmenissä tuhansissa, Walsh oli pikkusen paskat housussa, et jumaliste, kohta Jim Davis (alkuperästen Karvisten luoja, jos joku puupää ei sitä muka tiedä) tulee soittamaan ovikelloo et mitäs helvettiä. Mutta ei laisinkaan, Davis on ilmottanu olevansa fani ja on kovasti kiittäny siitä, että garfield Minus Garfield näyttää tyystin uuden puolen Karvisista. Nykysin Garfield Minus Garfield -sivustolla on ainaki jotain puoli miljoonaa kävijää päivässä. Eikä syyttä, nämä nimittäin toimii. Kattokaa vaikka tätä:


Garfield Minus Garfield -kirjaan on koottu läjä mainioita strippejä, ja parasta täs kirjaversiossa on se, että mukana on aina se alkuperänen strippi, missä Karvinenki on mukana. Oliki aika yllättävää huomata, että joitain strippejä oli muokattu vähä enemmänki, et tehty muutaki hienosäätöö ku rapsutettu Karvinen sarkastisine ajatuskuplineen pois. Jännää.

Tämmöset yksinkertaset, mutta hienot, ideat on aina jotenki niin makeita. Et joku keksiikii jotai tämmöstä! Voi jumpe!

Ei kommentteja: