sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mayat ja niien ennustukset (26/2013)

Steve Alten: Mayojen testamentti (26/2013)

Uuuuuuuuuuuu...... ikiaikasia salaisuuksia ratkomaan! Mayojen kalenterin päättymisenhän sanottiin kertovan kaikelle kansalle, jotta maalimanloppu tulee. Tää kirja pyörii sen asian ympärillä, ja aika hyvin pyöriikin. Kaikenlaisii muinaisia mysteereitä käpistellään ja koitetaan selvittää, miten se vääjäämättä ihmiskunnan tuhon tuova katastroofi saatais estettyä. Ihmiset meinaa ihan ite saaha maailmanlopun aikaseks kun tyystin ydinsodan partaalle ajatudutaan, kunnes hokataan, et uhka tuleekin avaruudesta.

Viihyttävä tarina oli.

Perkeleen perkele kun luin tän vasta nyt! Ois pitäny saaha tää käsiinsä jo ennen sitä viime vuoden maailmanloppua eli 21.12.2012. Nyt vähän täst meni puhti ku tiiän jo, et ei tullu rytinää, ei ollu alieneitten aluksia historiallisten monumenttien alla tai merenpohjassa jemmassa. PETTYMYKSIEN PETTYMYS!

Ja sitte oli pakko tarkistaa yks asia internetistä, joka siis tietää kaiken. Kun kirjassa oli jonninverran kuvia kaikista Nazcan piirroksista ja Stonehengeistä ja pyramiideista ja muista, ja ohan noi kaikki mahottomia mysteerejä et kui ne on rakennettu ja miten ihmeessä (tosin, Meiju Suvashan on pyramidien osalta arvoituksen jo ratkaissut...). Miulle oli uusia tietoja mm. tommonen Piri Reisi -kartta (mikä nimi kartalla! Jos tekisin pornoelokuvan mis ois mm. kräkhuoria ni jonkun niistä nimi ois kyl Piri Reisi) ja sitte erikoisesti piti ettiä onks kirjassa oleva kuva pitkulaisesta pääkallosta aito. Lähdeluettelossakin se mainitaa, mut miä en netistä oikee löytäny vastaavaa. Jotain perulaisia isopäitä löyty kyllä.

Jänniä nää tämmöset stoorit missä on hitunen totuutta kehissä.

Luettu: 17.3.2013 Gili Trawangan, Indonesia

1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Muinaiset arvoitukset ja ennustukset menee meikäläiseen kuin häkä. Tai siis niiden ympärille kehitellyt kirjat varsinkin. Tää löytyy jopa omasta kirjahyllystä, en muista miksi. Ehkä oli jokin ostopakko päällä, ja ajattelin sitten ostaa tommosen. Eihän se huono ollut.