keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Härkösiä (66-67/2010)

Iskipä sitten se flunssa päälle ja kunnolla. Eli makaan kotona, ryystän finnrexiniä, vedän yliannostuksia vitamiineista... ja luen, sen minkä taju kankaalla makaamiselta ja niistämiseltä kykenen.

Vetäsin välipalana pari Anna-Leena Härkösen kevyttä, hauskaa ja hyvää kolumnikokoelmaa. Palele porvari ja muita kirjoituksia meni ekana, ja samantien perään Kauhun tasapaino ja muita kirjoituksia. Ihan loistavaa settiä. Kumpaisenkin olen lukenut useasti ennenkin. Kolumnit mitä näihin on kasattu on tuttuja ainakin Imagesta, ja osa kai Anna-lehestä, mut siit en tiiä mitää ku en akkain lehtiä pahemmin lue.

Tykkään ihan sikana Härkösen kirjoista. Lähes kaikki olen lukenu, osan useaan kertaan, ja lähes kaikki löytyy myös omasta kirjahyllystä.Tykkään Härkösen kirjotustyylistä ja tarinankerronnasta ja huumorista. Arvostan suunnattomasti.

Joskus se asu tässä jossain huudiloilla ja tuli useesti kadulla vastaan. Teki aina mieli kumartaa ja vähä palvoa ja kertoa että oon fani ja ihailen ihan älyttömästi, mutten koskaan kehannu. Se oli aina jotenki niin äkäsen näköin. Ja seki on jotenki ihan helvetin hienoo.

Ei kommentteja: