torstai 23. syyskuuta 2010

Pervoa naurattaa (70/2010)

Ihan vahingossa tänään vähän jotenkin jouduin kirjakauppaan, vaikka onkin porttikielto viel päällä. Mutta selvisin sieltä ulos ilman konkurssia. Ostin vain ja ainoastaan uuen Hugleikur Dagssonin kirjan Naura, pervo, naura! Sehän oli sit pakko lukea oitis, on nimittäin ihan parhainta sarjakuvaa nämä tuherrukset.

Oon siis aika kovasti Hugleikur-fani, ja sen edelliset kirjat löytyy tieteskii hyllystä, eli eihän ilman tätä uutukaista kertakaikkiaan voi ihminen elää. Ja Naura, pervo, naura! onkii ihan yhtä hulvaton ku edelliset. Piirustukset ja jutut on taas niin kauheeta tasoo, tai pikemminkii tasotonta, et välillä oikee hävettää että naurattaa. Ai kamala sentään.

Esimerkiks ku tikku-ukot on porukalla panemassa hevosia ja sit yks veteleekin siel seepraa. Ni muut närkästyneenä siihen et "Luuletko olevasi jotenkin erikoinen?" Buahahahahhahahah! Ihan parhautta!

Hei vau, nyt on muuten 70 kirjaa luettu! Ja viel on 3 kk aikaa, eli 30 kirjaa luettava vielä, ja just kohta alkaa pitkä loma mis on aikaa löhöillä ja lukee....  eli ihan piis of keik se sata kirjaa vuodessa! Jei!

Ei kommentteja: