sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Vampyyrit diibadaabaaaaarrrgggghhh (71-72/2010)


Huooooooooh. Nyt se saatanan 8 kirjan Sookie Stackhouse pulassa -kirjaboksi on luettu. Siis Charlaine Harrisin näit kirjoi mistä on tehty telkkariin se True Blood missä on eroottisväritteisii vampyyriseikkailuja. Osat 7 ja 8 eli All Together Dead ja From Dead To Worse. Ja hei, eikä tässä vielä kaikki: näit on viel 3 lisää, eikä varmaan siihen jää. Mutta niit kolmee jatko-osaa en hommaa nyt vähään aikaan, en jaksa enää.

All Together Deadissa Sookie menee vampyyrikonferessiin ja oho taas se on kohta ihan saatanan pulassa ja koko universumi pyörii Sookien ympärillä ja sit lopussa Sookie taas pelastaa koko vampyyrimaailman. From Dead To Worsessa ensin sotii ihmissudet ja tieteskii Sookie on keskellä pahinta kahinaa. Ku siitä selvitää ni eikö tuu tuhmat Vegasin vampyyrit hätistelemään ihanan Ericin pisneksiä ja asioita, ja mite ollakaa: Sookien kotosas keittiössä tääki konflikti selvitellää. Viel vähä joku pahis koittaa uutta kuningasta ja Ericiä tappaa mut Sookie, mein touhukas sankaritar, senki homman hoitaa tost vaa. Sekaan viel vähä keijukaishommia, ihmispanttereita ja muutama noita, ni avot.

Vittu mitä paskaa. Mutta ihan viihdyttävää, myönnettäköön. Et ehä miä näitä oo sillai lukenu että joku ois pitäny veittä kurkulla et nyt akka luet. Nää on tämmöst "aivot narikkaan ja antaa palaa"-lukemista.

Btw, oli pakko nyt sitte vähä surffailla internjetissä ja käyä kattomassa millanen vosu se näitä eroottisväritteisii hupsutteluja oikee kirjottaa. Herranpiaxut sentäs. Harrisin Charlaine se on tommonen kotosan näkönen mamselli eikä mikään tuonelan tienviitta, mitä ois voinu kuvitella, ku kirjottaa tämmöst sexikäst shaissee mis kaikenlaisten henkimaailman hyypiöitten kans vaa hekumoiaa. Asiaa!

Ei kommentteja: