maanantai 24. helmikuuta 2014

Toinen juttu (18/2014)


 Håkan Nesser: Kokonaan toinen juttu (18/2014)

Saari turahti täyteen mordorilaisia, ja heilt sain niin paljo kirjoja, et kelpaa vähä aikaa maata seljällään lukemassa. Ja lukemassa suameks! Ihanaa!

Jonku vissii yhen Nesserin oon lukenu joku aika sitte, ja se oliki sopivasti tätä Toista Juttua edeltävä opus. Hyvä, ku täs on sama polliisimiäs ku siinä edellisessä, nimeltäns Gunnar Barbarotti. Gunnar rupiaa saamaan kirjeitä mis kerrotaan et moi, tapan kohta tän ja tän nimisen ihmisen.  Ja näin sitte käyki, että kohta tupsahtaa ruumiita. Sitte tulee kohta postissa kauhee hivakka jotaa viien vuoden takasta lomapäiväkirjaa, missä kerrotaan kui jossai ranskalaisella rannikolla on kans vähä puolvahingossa tapettu yks tyttö ja sen mummeli.

Pitkä juttu, liki 600 sivua, mutta piti niin pinteessä et luin miltei yhellä makaamisella. Nukuin välil ja sit taas jatkoin. Älyhyvä stoori ja pidin tässä erikoisen paljon yllärilopusta. On aina hyvä jos miä luulen et tää homma menee tällee ja sitte viuh vaan lähteeki matto alta ja loppuratkasu on jotai ihan muuta.

Luettu:  24.2.2014

Ei kommentteja: